Despre noi

Despre MOIRA PIESE AUTO S.R.L.

MOIRA PIESE AUTO S.R.L. se ocupa cu comercializarea pieselor si accesoriilor auto pentru autoturisme , autoutilitare, camioane , tractoare si utilaje autohtone si de import.

Dispunand de un depozit ce inmagazineaza cateva mii de repere, „MOIRA PIESE AUTO S.R.L.” poate furniza o gama larga de piese de schimb si accesorii. De mai mult de zece ani „MOIRA PIESE AUTO S.R.L.” si-a consolidat reputatia pe trei elemente : siguranta, promptitudine si calitate.

Trei atuuri care fac aceasta firma cunoscuta in intreg judetul Suceava cat si peste granitele acestuia. Pentru clientii sai MOIRA PIESE AUTO S.R.L.” este garantia unei colaborari ireprosabile.

In depozitul nostru se gasesc in permanenta piese ce tin de sistemul de rulare si franare: tamburi, discuri de franare, butuci, rulmenti, saboti, etrieri, placute de franare, axe cu came, lagare de franare, camere de franare etc; de sistemul de suspensie:arcuri, perne, amortizoare etc; sistemul electric:becuri, faruri, lampi de gabarit, proiectoare etc.

Date firma:

MOIRA PIESE AUTO S.R.L.

CUI: RO37542434,
Adresa: JUD. SUCEAVA, MUN. SUCEAVA, CAL. BURDUJENI, NR.29, PARTER, BL.148, SC. C
Reg. Com.: J33/784/2017
Telefon: 0724515180

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.